English

Thashetheme për familjen Beckham

Ndërsa David ishte duke vizitur familjen e tij në Londër pse jo dhe duke shijuar purenë me nënën e tij, Victoria Beckham ishte duke marrë foto për një revistë amerikane.
Si gjithmonë serioze pa një buzëqeshje në fytyrën e saj. Pavarësisht se njerëzit kanë shprehur mendime kritikuese rreth mos buzëqeshjes së saj ajo shprehet se është e lumtur dhe nuk ka të bëjë fare serioziteti i saj në foto me mos lumturinë e saj.

Ndërkohë, një burim pranë çiftit ka zbuluar se Eva Longoria do të bëhet kumbarë vajzën e tyre Harper.
Duke folur për revistën e grave Glamour të kësaj jave, aktorja ka thënë se David dhe Victoria i kanë kërkuar asaj për të marrë rolin.
Desperate Housewives star zbuloi se ajo do të fluturonte në Londër për Pagëzim.


KOMENTE