English

Aktorja kineze super milionere (FOTO)

Aktorja Zhang Ziyi, që në Kinë përfaqson një aktore e rangut të lartë, ka mohuar me forcë atë çka është thënë për të se ajo është bërë e pasur pasi ka fjetur me biznesmenë dhe politikanë të fuqishëm.

Një prej politikanëve ka qënë Bo Xilai, por ndërkohë ajo kaqënë e fejuar me Aviv 'Vivi' Nevo.

Zoti Xilai, i cili u rrëzua nga byroja politike më e fuqishme e Kinës mes dyshimeve se ai dhe gruaja e tij ishin të përfshirë në vrasjen e biznesmenit Harrovian Heywood nëntorin e kaluar.

Madje fotot në krah tregojnë kur ajo ishte e fejuar me Aviv 'Vivi' Nevo, dhe kohën e bukur që kalonte me të. Mardhëniet e tyre ishin tepër private dhe qëndronin në sekret.
Nevo, tani 47 vjeç, është një izraelito-amerikan kapitalist i përbashkët, i cili është aksionar i madh në Time Warner.
Sipas raporteve në Kinë, ajo fjeti me Bo të paktën dhjetë herë ndërmjet vitit 2007 dhe 2011 në këmbim për dhurata 'të mëdha' monetare.Këto sekrete pretendohet të kenë ndodhur në Pekin për çdo fjetje aktorja merrte rreth 1million £
Zhang konfirmoi të mërkurën se ajo ishte takuar me avokatët nga Hong Kong dhe dërgoi një njoftim zyrtar të Apple Daily pas akuzave.


KOMENTE