English

12 vjeçari përdhunon 9 vjeçaren pasi sheh pornografi

Djali 12 vjeçar përdhunoi një vajzë 9 vjeçare pasi ai kishte parë pornografi në internet.

Emri nuk bëhet i ditur por tashmë ai është 14 vjeç dhe dhe do të jetë nën kontroll deri në moshën 18 vjeç nga organet zyrtare.
Ai i tregoi avokatit të tij pasi kishte parë porno në internet për një kohë të gjatë pasi nuk kishte asnjë lloj kufizimi për të parë, ai donte të ndihej i rritur ndaj kishte sulmuar vajzën e fqinjit që ishte vetëm 9 vjeç.

Dje avokati i tij paralajmëroi se rast ishte vetëm "maja e ajsbergut" dhe shumë raste të tjera nuk ishinraportuar.
Daily Mail ka bërë fushatë për një bllok automatik mbi pornografi në internet, duke bërë thirrje për një konsultim, mbi paraqitjen e përmbajtjes, filtrimin e sistemeve për llogaritë e internetit.
Sean Templeton, duke mbrojtur djalin, tha: "Ekziston një rrezik real që të rinjtë janë në rritje me një pikëpamje të gabuar për atë që seksi dhe aktiviteti seksual është.

"Ky ishte një rivalitet i një akti prej të rrituri dëshmuar nga ai në këtë moshë të re. Ai shikon pornografi në internet pa asnjë lloj kufije kështu që e bëri të dukshme ndjenjën e të rriturit në një moshë fare të re.
Gjykatësja Smith nuk e dërgoi në burg djalin por e dërgoi atë në panelin e fëmijëve AA ku ai mund të mbahet nën mbikëqyrje të vazhdueshme.

Z. Templeton tha se ishte një shqetësim i madh që fëmijët po marrin arsimin e tyre seksual përmes pornografisë në internet.
Rasti tronditës ka ndodhur në Isle në Skye në Skoci, dhe doli në dritë kur viktima u ndje e sëmurë dhe i tha nënës së saj se kishte frikë se mos kishte ndonjë gjë në bark.
E ëma pasi e morri vesh bëri denoncimin.
Policia zbuloi se vajza ishte sulmuar seksualisht disa herë në kopshtin e shtëpisë së saj në mes të 1 dhjetor 2010 dhe 31 janar 2011.
Djali, i cili ka jetuar ngjitur, gjithashtu ka abuzuar vajzën në dhomën e tij në syrin e një miku 12-vjeçar.
Kur ai u intervistua nga policia djali vuri në dukje ai kishte vizituar faqet dhe kur u pyet pse ai kishte kopjuar ato, ai u përgjig: doja të ndjehesha i rritur.
Ai u vendos më vonë në një njësi të sigurtë qindra kilometra larg. Më parë këtë muaj adoleshenti ishte në bankën e të akuzuarve dhe ai pranoi fajin për të cilin akuzohej.
Prandaj kujdesni është përgjegjësi e të gjithëve për të mbrojtur fëmijët dhe të rinjtë nga rreziqet e mundshme, por primare është familja.

KOMENTE