English

Erdha duarbosh por do të iki duarplot (FOTO)

Balerina aktorja dhe kërcimtarja e famshme Elizabeth Banks ka shkelur tapetine kuq në mbrëmjen në MTV Movie Awards.

Elegante me flokë të mbledhura kulaç dhe me një kostum trup, tepër seksi ka tërheur vëmendjen e të gjithëve.

Grupi i saj është shfaqur tepër i thjeshtë dhe me një humor të hollë para shfaqjes.

Ajo ishte tepër e lumtur dhe e eksituar kur pranoi çmimin "The Best On-Screen Transformation award nga aktorët Matthew McConaughey, Joey Manganiello and Channing Tatum
Aktorja u shpreh: nuk ka lumturi më të madhe të vish duarbosh dhe të ikësh duar plot, ndërkohë ajo po përgatitet edhe për 2 filma të tjerë.

KOMENTE