English

Joey Barton sulmohet në rrugë në Liverpool

Futbollisti Joey Barton ka qenë grushtuar në fytyrë jashtë një klubi nate në Liverpul.

Policia e Merseyside tha se oficerët janë thirrur në rrugën EBERLE në rreth 05:30 të mëngjesitpasi ka ndodhur një problem jashtë lokalit.

Ata konfirmuan se një 29-vjeçar i cili ishte plagosur u largua nga vendi i ngjarjes vullnetarisht.

Dy 21-vjeçarë janë duke u mbajtur të dyshuar për një vepër të rendit publik dhe janë aktualisht në paraburgim policor.

Barton, 29, u ndalua për 12 ndeshjet pasi u dërgua jashtë në humbjen e Queens Park Rangers 'në Manchester City në ditën e fundit të sezonit.

Shoqata e Futbollit e gjeti atë fajtor për dy akuza të sjelljes së dhunshme.

Ai u bashkua QPR në gusht të vitit të kaluar në një transferim të lirë nga Newcastle ku u bë kapiten klubi.

KOMENTE