English

Luka Rocco Magnotta, homoseksuali kanadez kapet në Berlin

Gjurmët ndërkombëtare për yllin pornograf homoseksual dhe vrasësin e dyshuar të quajtur psiko kanadez ka përfunduar me arrestimin e tij në Berlin.

Luka Rocco Magnotta, 29, u kap në Helin Tele dhe Internet Cafe në Karl-Marx të Strasse në rrethin e klasës punëtore Neukoelln të qytetit këtë mëngjes.
Kafeneja u bastis nga policia e armatosur menjëherë pas orës 11.30 paradite pasi ai u njoh nga Kadir Anlayisli i cili lajmëroi policinë.

Magnotta u mbështet në dysheme dhe u prangos pa bërë ndonjë rezistencë.
Kuptohet ai ishte në kërkim në internet për artikuj rreth vetes dhe krimet e tij të dyshuara, kur ai u kap.

Arrestimi solli fundin e një kërkimi ndërkombëtar që përfshin mijëra milje dhe qindra policë nëpër dy kontinentet.

KOMENTE