English

Nadya Suleman, nëna e 14 fëmijëve ndihet seksualisht e çliruar

Nadya Suleman nëna e 14 fëmijëve të saj para ca kohësh vendosi që të punojë duke shitur trupin e saj për video pornografike pasi donte që të rritë fëmijët e saj të lumtur dhe të shpëtonte shtëpinë e saj nga falimentimi.

Dhe pas asaj eksperience ajo duket tepër e kënaqur pasi jeta e saj ka ndryshuar dhe ajo për herë të parë pas lindjes së fëmijëve ndihet e lumtur dhe aktive në jetën e saj.

Karriera e saj ka filluar të rritet dhe së shpejti për 2 netë në korrik ajo do të performojë për T's Lounge në West Palm Beach, Florida.
Ajo shprehet se , ndihet seksualisht e çliruar për shkak të verës që kaloi duke punuar si pornografe si dhe falënderon stafin që ishte aq i duruar dhe i mrekullueshëm me të pasi e mësuan se si ajo të ishte e suksesshme në punën e saj si dhe si të fitonte sa më shumë para.
Gjithashtu pas fillimit të kësaj pune ajo ka paraqitur dhe reklamën Millshakes.

KOMENTE