English

Fatkeqësi tragjike. Qëllon veten ndërsa bisedonte në dhomë-chati

19-vjeçari Trevor George nga Nebraska ka tmerruar të gjithë shikuesit e dhomës chat, pasi ka qëlluar veten me revolver.

Dhe asnjë nuk mundi ta ndalonte pasi nuk ishin në gjendje të telefononin policinë pasi në chat-room të gjithë janë anonimë dhe asnjë nuk jep identitete dhe adresa të sakta mbi veten.

Por pas tre muajs hetimesh policia zbuloi se vrasja ishte aksident dhe jo një vetëvrasje. Dëshmitarët e chatit ishin nga Kanadaja, Hollanda dhe vende të tjera.

As prindërit nuk e kuptuar se ai ishte vrarë pasi nuk dëgjuan të shtënat deri sa policia mbërriti.
Aksidenti vdekjeprurës është raportuar përfundimisht nga një njeri në Florida që e dinte identitetin e vërtetë të George dhe kishte hyrë në dhomë chat para të shtënave.
Ai i tha policisë se kishte hyrë përsëri në mëngjes në vijim dhe gjeti njerëzit duke folur në lidhje me ngjarjen shkatërruese.
George jetonte me prindërit e tij në periferi Omaha të Bellevue.
Prindërit e tij ishin në shtëpi në kohën e të shtënave, por nuk dëgjuan të shtëna.
Ai ishte një student i shkëlqye dhe nuk kishte pse të bënte një vrasje apo aksident të tillë.

KOMENTE