English

Fotot më të bukura të valëve

Fotot në krah janë fotot më mahnitëse të para ndonjëherë dhe që janë marrë në një plazh tropikan nga dy fotografë tepër profesionistë dhe të apasionuar pas imazheve.

Fotografët Nick Selway, 28, and pal CJ Kale, 35, kanë arritur të fotografojnë valët që përplasen dhe rrokullisen në një plazh tropikal në Hawaii.

Ata përmes tyre duan të tregojnë të gjithëve se sa e bukur është Natyra, dhe sa e bukur është jeta që ne jetojmë.
Fotografët janë aq të apasionuar pas fotografisë sa rrezikojnë dhe jetën e tyre pasi rrinë mes ujrave apo duan të rrinë sa më pranë dukurive natyrore që ndodhin.

KOMENTE