English

Kurbin. Vritet 9 vjeçari dhe plagoset xhaxhai i tij

Djali 9 vjeçar I.Lli cili ka mbetur i vdekur dhe xhaxhai i tij Muharrem Llanaj 62 vjeç, janë qëlluar nga person i paidentifikuar ndërsa po udhëtonin me makinë.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Kurbinit. Policia që mbërriti në vendngjarje akoma nuk ka zbardhur motivet e ngjarjes edhe pse mendon se objekt i vrasjes do të ketë qënë drejtuesi i automjetit.

KOMENTE