English

Pamje e fletës së votimit për presidentin (VIDEO)

Sekretariati për proçedurat dhe votimet në Kuvend, kishte prodhuar fletët e votimit, të cilat do të ishin gati për deputetët në raundin e të hënës, por kjo nëse takimi mes Sali Berishës dhe Edi Ramës do të kishte prodhuar emrin e një kandidati apo kandidateje.
Për të gjithë ata që janë kuriozë të dinë e si është fleta e votimit Top Channel siguroi pamje të fletës së votimit për presidentin.
1077

KOMENTE