English

Sulmon dhe tenton ta përdhunojë gruan në rrugë. (VIDEO)

Dy kalimtarë heroike nxituan në ndihmë të një gruaje që ishte sulmuar nga një njeri i cili u përpoq ta përdhunojë, ndërsa ajo ecte duke shëtitur qenin e saj.
Burrat e ndaluan sulmuesin dhe e kanë mbajtur atë poshtë derisa policia arriti.

Incidenti ndodhi në mes të ditës në rreth 8:30 të mëngjesit. Gruaja, e cila nuk është identifikuar, është traumatizuar nga veprimi i sulmuesit.
Incidenti ka ndodhur në Hollywood Hills, ndërsa gruaja ecte drejt rrugës ajo u sulmua ku sipas dëshmitarëve sulmuesi ishte përpjekur t'i ulte pantallonat me mendimin për ta përdhunuar.

Shumë shpejtë arriti në vendngjarje dhe policia, e cila mori në dorëzim 21-vjeçarin Dejan Sebastian.
21-vjeçari vazhdon të mbahet në burg me garanci prej 100.000 dollarësh, si dhe do të përballet me akuzat e kanosjes për vrasje dhe tentativë për përdhunim ndërsa dy kalimtarët nuk janë identifikuar.

1079

KOMENTE