English

Zbulon hajdutët përmes kameras gjatë bisedës në internet

I zoti i shtëpisë ishte në Turqi dhe ndërkohë po bisedonte përmes internetit me kamera me graun e tij.

Gruaja një moment lë hapur internetin dhe kamerën pasi shkoi jashtë për të thirrur djalin e tyre. Ndërkohë që babai priste të birin për të folur ai shikon përmes kamerave dy persona të maskuar që kishin hyrë në shtëpi përmes dritares së pasme të shtëpisë. Ai thërret përmes kameras Largohuni nga shtëpia ime, se jam duke thirrur policinë.

Ata dëgjuan zërin dhe u larguan ndërkohë lajmëroi policine e vendi të vet të cilët shkuan menjëherë. Gruaja atë moment po kthehej brenda dhe ngeli e habitur nga policia.
Pa verifikimit koloneli Mandi Coltman tha se ka qënë një mendim dhe veprim mjat kurajoz dhe i shpejtë nga ana e bashkëshortit.

Kur shtëpia u kontrollua, u zbulua se lart ishte bastisur, por në sajë të ndërhyrjes së pazakontë, asgjë nuk është vjedhur. Ndërkohë janë shpërndarë përshkrimet e hajdutësve përmes fotove dhe pritet që të njihen nga njerëzit.
Ngjarja ka ndodhur në Loughton, në Essex.

KOMENTE