English

16 vjeçarja që përherë të parë buzëqesh pas dhjetra operacioneve

Një vajzë adoleshente që kishte lindur me një fytyrë të ashpër ishte shpërfytyruar pas një jete të operacioneve për t'i dhënë asaj një buzëqeshje mahnitëse.

Katie Meehan, 16, ka lindur me hygroma cistike, një kusht ku lëngu formon një masë në kokë dhe qafë, i cili e la atë me një fytyrë të shëmtuar nga ana strukturore dhe një gjuhë të zgjeruar.

Mjekët patën frikë se Katie, nga Fellgate, Jarrow, kurrë nuk do të fliste dhe 60.000 pound u mblodhën nga dashamirës të ndryshëm për një seri të veprimeve për të ndryshuar jetën e saj.

Ajo këto ditë qe veshur me një fustan rozë për të festuar fundin e shkollës dhe për herë të parë u shpreh nëna e saj ajo ndihej e lumtur me një buzëqeshje mahnitëse dhe si një princeshë në mes të shoqeve të saj.

Krahasimet me fotot e mëparshme janë të paimagjinueshme madje sidomos kur ajo sëmurej ajo fryhej dhe njëherë më shumë duke u kërcënuar nga vdekja.

Ajo përsëri ka nevojë për një operacion tjetër të brendshëm për gjuhën e saj dhe shpreson që të dalë me sukses dhe prej këtij operacioni që do të jetë tepër i vështirë.

KOMENTE