English

Aktorja e Real Housewives puthje romantike në plazh

Një çift në dashuri ndonjëherë mund dhe të mërziten, por përsëri është e vështirë që buzëqeshja të ngrijë, ajo menjëherë kthehet shpejt madje me puthje pasionante.

Kjo ka ndodhur dhe për aktoren e fejuar të dhe që është në planifikim për martesë Tamra Barney me të fejuarin e saj në një plazh të Meksikës.

Ata duken të lumtur madje në disa figura puthjesh romantike dhe shumë artistike.

Burime pranë artistëve thanë se çifti ka marrë disa ditë pushime dhe të ishin më të qartë për organizimin e dasmës së tyre.

KOMENTE