English

Artisti kthen macen e ngordhur në helikopter (VIDEO)

Shumë njerëz që janë të dashuruar pas kafshëve kur ngordhin ato ndihen vetë dhe mërziten aq shumë sa e kanë njëlloj sikur ka ikur një pjestar shtëpie.

Por për macen Orville, ishte ndryshe pasi ajo u kthye në një art të veçantë si pjesë e një helikopteri që do të fluturojë gjithë kohën.

Artist holandez Bart Jansen ka realizuar një vepër të veçantë arti, duke krijuar një pajisje gjysmë makinë gjysmë mace e cila fluturon.
Macja Orville u shndërrua në një helikopter nga Jansen i cili e quajti projektin fluturues Orvillecopter dhe së shpejti do ta shohim në festivalin e artit Kunstrai në Amsterdam, ku vizitorët mund të shikojnë Orville duke fluturuar.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2154283/Cats-away-Artist-turns-dead-pet-flying-helicopter-killed-car.html#ixzz1wr8fuMoR


1081

KOMENTE