English

Drogë e fshehur në blloqet e mermerit. Arrestohen 3 shqiptarë (VIDEO)

Në Portin e Anconës janë sekuestruar 170 kilogramë mariuanë dhe janë arrestuar tre shtetas shqiptarë në dy operacione të ndryshme antidrogë të kryera gjatë të njejtës ditë.
Shtetasit shqiptarë ishin drejtues të automjeteve dhe droga ishte fshehur mes blloqeve të madha të mermerit, që ishin duke transportuar. Ishte qeni antidrogë që nuhati mallin e padëshiruar.
1082

KOMENTE