English

Këmbët e gjata kanë shumë rëndësi për një modele

Lucy Mecklenburgh, modele e revistës FHM, ka realizuar foto të tjera por këtë radhë pothuajse topless për të treguar këmbët e saj të gjata.

Zeshkania u vlerësua dhe nga pronarët Sam dhe Billie Faiers të dyqanit të veshjeve Minnies. Ata u shprehën është pak më shumë se modele, përveç faktit se format e trupit të saj janë të rregullta ajo ka këmbë të gjata që për ne ka shumë rëndësi.

Ajo është e dashuruar me Mario Falkone një prej prezantuesëve të Towie, e cila u njoh me të verën e kaluar dhe këtë vit është kandidate për të bërë pjesë e këtij programi të famshëm.
Ajo ka marrë nurmin 67 në 100 vajzat më seksi të revistës FHM.

KOMENTE