English

Kufomë e dekompozuar gjendet në Durrës

Një person i seksit mashkull, identiteti nuk bëhet i ditur, është gjetur sot në qytetin e Durrësit.

Kufoma është e dekompozuar dhe mendohet të jetë rreth moshës 40 vjeç. Ajo është gjetur në bregdetin e Bisht Pallës nga kalimtarët e rastit që kanë lajmëruar menjëherë policinë.

Policia pasi ka mbërritur në vendngjarje po heton mbi shkaqet e vrasjes dhe zbardhjen e plotë të ngjarjes.

KOMENTE