English

Mariah Carey një primadona dhe familjare njëkohësisht (FOTO)

Ajo mund të jetë një primadonë, por Mariah Carey gjithashtu gëzon gjërat e thjeshta në jetë.
42-vjeçarja ka qenë kohët e fundit në Evropë për punë ndërsa burri i saj Nick Cannon ka postuar disa foto intime të familjes së tij.


Mariah duket tepër e lumtur me dy binjakët e saj Moroccan dhe Monroenë në pishinë ku si duket ajo përpiqet t'i mësojë not. Por krahas familjes ajo sheh dhe punën duke vazhduar koncertet e saj si ai në Monako gjatë fundjavës.
Aktualisht të Mariah dhe 2 binjakët ndodhen në Itali ndërsa burri në Amerikë pasi është në pritje të programit America's Got Talent.

KOMENTE