English

Nano: Gara e lirë dhe e ndershme më jep fitoren

Fatos Nano është takuar me ambasadorin amerikan në vendin tonë Alexander Arvizu, në një prej lokaleve të kryeqytetit disa orë par raundit të tretë të zgjedhjes së Presidentit.

Pas takimit Nano u shpreh se takimet për shkëmbim informacionesh do të vazhdojnë dhe se zgjedhja e Presidentit do të kalojë pa tensione.

"Në qoftëse bëhet një garë e lirë dhe e ndershme unë jam optimist se mund ta fitoj atë", tha Nano për gazetarët, duke shtuar se do të largohet nga gara, qetësisht kur të zgjidhet kreu i ri i vendit.

KOMENTE