English

Refie Kotollaku 20 vjeç mbytet në rezervuar

Një tjetër mbytje e një vajze 20 vjeçare nga Belshi i Elbasanit.

Refie Kotollaku, është mbytur në rezervuarin e fshatit Gjyrale, ku kishte shkuar më herët, por nuk ka dalë më prej tij.
Familjarët të bërë merak kanë thirrur policinë të alarmuar ku dhe më pas kanë gjetur rroba të vajzës në bregun e rezervuarit çka të bën të mendosh për mbytjen e saj.

Pas shumë orësh kërkime nga forcat e policisë dhe polumbarët është bërë e mundur gjetja e trupit të vajzës 20 vjeçare.
Ndërkohë kanë nisur dhe hetimet për zbardhjen e ngjarjes.

KOMENTE