English

Shqipëria ka probleme madhore me median dhe gazetarët.(VIDEO)

Përfaqesuesja e OSBE-së për Median, Dunja Miatoviç, gjatë një leksioni të zhvilluar me studentët e gazetarisë, në ambientet e rektoratit ka vënë në dukje disa nga problemet themelore me të cilat po përballet media dhe gazetarët shqiptare.
Shqipëria ka një rrugë të gjatë për të bërë dhe këtu problemet janë fare qartë të dukshme. Mediat janë të politizuara dhe gazetarët nuk janë të lirë aq sa dhe nuk paguhen rregullisht, por nëse je partiak do të marrësh rregullisht rrogën pasi financimet nga ana e qeverisë nuk janë në mënyrë të drejtë.
1084

KOMENTE