English

Sokol Todi nga Vlora bie në prangat e policisë

Sokol Todi nga Novosela e Vlorës është arrestuar nga policia si i shumë kërkuar për trafik droge.

32 vjeçari ishte dënuar me 5 vjet burg nga Gjykata e e Krimeve të Rënda Tiranë,

dhe së fundi ka rënë në prangat e policisë.

KOMENTE