English

Berisha: Edhe hipotekat do të jenë online (VIDEO)

Në mbledhjen e qeverisë dje kryeministri Berisha u fokusua në disa projekte që konkretizojnë Shqipërinë dixhitale. Ai theksoi se dhe Hipotekat do të jenë online, gjë që bën administratën shqiptare transparente dhe qytetarët lehtësohen nga burokracitë.

1085

KOMENTE