English

Coco Austin. Nuk ka kirurgji në të pasmet e mia (FOTO)

Coco Austin posedon një trup ku nuk ke se çfarë të shohësh më parë. Ajo është e kompletuar dhe është e lumtur dhe krenare për asetet e saj.

Ajo përsëri është parë me burrin e saj në plazhin e Nju Xhersit, ku me një libër në dorë përpiqet të imitojnë vrapuesen te filmi Baywatch.

Ajo shoqërohej dhe nga dy qentë e saj të cilët dhe ata dhanë paraqitjen e tyre. Nuk ka harruar të shkëmbejë dhe disa puthje me burrin e saj Ice T.

Coco bëri foto pëballë kamerave për të treguar mjekëve televizivë në shkurt ku përmes një egzaminimi me ultra tinguj do të provojë se ajo nuk ka as gjënë më të vogël kirurgjikale në të pasmet e saj por ato janë natyrale.

Por shans i madh ka qënë dhe për një djalë që martohej i cili bëri foto me Ice T kur ai ishte në plazh me Cocon.

KOMENTE