English

Dua të jem nusja më e madhe në botë (VIDEO)

Pasi vendosi të bëhej gruaja më e shëndodhë ashtu siç jemi njoftuar dhe në shkrimet e para, Susanne Eman po përgatitet edhe për ditën e madhe të jetës së saj.
Ajo do të martohet së shpejti dhe ka vendosur të shtojë kaloritë e saj për t'u bërë nusja më e shëndoshë në botë.

Ajo tani merr 30 000 kalori në ditë dhe synimi i saj është të arrijë peshën 725 kg. Msa e fustanit të saj të dasmës është XXXXXXXXXL.


1089

KOMENTE