English

Michael Douglas vesh të brendshmet e bashkëshortes Catherine Zeta-Jones

Asnjë grua nuk do të tolerojë kur kthehet në shtëpi dhe gjen burrin e saj duke veshur të brendshmet e saj si dhe bizhuteritë.

Kjo ka i ka ndodhur Catherine Zeta-Jones e cila gjeti burrin e saj aktorin Michael Douglas i cili kohët e fundit kishte filluar tëprovonte të brendshmet e gruas të tij. Ajo nuk vrapoi nga dera për t'ju drejtuar avokatit për divorc, por me shumë qetësi i tha: të lutem i dashur më jep veshjet e mia.

E gjitha kjo u kalua me të qeshur pasi ajo e di se ai është duke përgatitur një film mbi jetën e homoseksualeve.

Douglas 67 vjeç do të luajë rolin e tij, të një muzikant dhe aktor të famshëm që bën një jetë të fshehur homoseksuale.
Filmi ka filluar që në 2008 por akoma nuk ka përfunduar, pasi ka patur disa shkëputje dhe tani mendohet të përfundojë plotësisht.

KOMENTE