English

Politikanët dhe negociatat e tyre në prapaskena lidhur me çështjen: Presidenti (VIDEO)

Të dielën në mbrëmje, teksa të gjithë sytë ishin drejtuar nga kryesia e Kuvendit, thuajse në të njëjtën kohë që Berisha dhe Rama takoheshin dhe dhjetra kamera e gazetarë prisnin rezultatin e takimit, jo rastësisht ambasadori amerikan Alexander Arvizu kishte planifikuar një tjetër takim, jo më pak të rëndësishëm, larg syve të mediave dhe me të përjashtuarin e madh të takimit PD-PS, kreun e LSI, Ilir Meta.
1088

KOMENTE