English

Tërmet 5.1 ballë në Turqi

Një tërmet tjetër është regjistruar me magnitudë 5.1 ballë në orën 23.14'(orën lokale)por këtë herë në Turqi.

Epiqendra e tërmetit ishte në Detin Marmara dhe në një thellësi prej 14.9 kilometra.

Nuk ka të dhëna për dëme materiale apo në njerëz.

KOMENTE