English

Tërmeti ndihet përsëri në Tiranë. Epiqendra Maqedoni

Përsëri pas një jave sot rreth orës 12:20 tl mesditës janë ndier lëkundje tërmeti në Tiranë.

Tërmeti me magnitudë 4.5 ballë ka patur epiqendrën 15 km larg qytetit të Ohrit, por lëkundjet janë ndier edhe në Elbasan, Tiranë dhe Dibër, më shumë në Pogradec dhe Ohër.

Nuk bëhet e ditur akoma për dëme materiale apo të plagosur.

KOMENTE