English

Ushtrimet për të djegur shpejt yndyrën nga Juliet Kaska

Për të kapur vëmendjen e të dashurit të saj George Clooney, aktorja 32 vjeçare dhe trajneria e famshme amerikane Juliet Kaska, i duhen vetëm 18 minuta ushtrime për të patur një trup të tonifikuar dhe mjaft seksi.

Nuk është e thënë që të bëni pa pushim gjimnastikë. Mjafton rregullisht vetëm 18 minuta, ushtrime të kombinuara për tonifikimin e muskujve dhe ju do të ndiheni gjithmonë e re.

Kjo e ndjekur nga një dietë me kalori jo të tepruara. Përmes fotove ajo trajneria e fitnesit tregon disa nga ushtrimet që ajo bën gjithmonë brenda 18 minutëshit të saj.

KOMENTE