English

Vritet shqiptari në Athinë pasi tentoi të vidhte banesën

Në tentativë për të vjedhur një banesë greke sot në Athinë është vrarë një shqiptar 45 vjç identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur.

Si duket kjo ishte puna e shqiptarit pasi pak ditë më parë ai kishte vjedhur dhe 2 banesa të tjera në bashkëpunim me kushëririn e tij 52 vjeçar.

Policia arrestoi 23 vjeçarin grek që qëlloi shqiptarin si dhe kushëririn e shqiptarit, ku emrat për arsye hetimi nuk bëhen të ditur.

KOMENTE