English

Aktorja e kënaqur me veshjen e saj pas lindjes

Kishte disa kohë që ajo vishte veshje që i përkisnin një moshe më të madhe, por me ardhjen e vajzës së saj muajin e kaluar aktorja 33 vjeçare Katherine Heigl ka bërë një surprizë për të ndihmuar aktoren me famë Shirley MacLaine me AFI Life Achievement Award.

Fustani i saj e bë atë të dukej mjaft magjepsëse duke u bashkuar me një numër të tjera aktorësh që merrnin pjesë në festën e organizuar.

Katherine Heigl ka dhe një vajzë tjetë të cilën e kanë adoptuar nga Koreja e Jugut.

KOMENTE