English

Kim Kardashian pronare e Lamborghini 2012, 400 mijë dollarë

Ajo e konsideron vete se ka çdo gjë. Kim Kardashian 31 vjeç e ka shtuar listën e pazareve të saj kur shoferi erdhi dhe la makinën para shtëpisë së saj.

Tai ajo është pronare edhe e një Lamborghini 2012 por ajo ka ngarë dhe makinë e të dashurit të saj një super makinë Mercedes McLaren.


Pra një vajzë përveçse këpucëve mund të ketë fhe makina me shumicë.
Lamborghini 2012 Aventador është 400,000 dollarë. Aventador LP700-4 mund të bëjë 0-60 në 2,9 sekonda dhe ka një shpejtësi maksimale prej 350 km/h.

Se si ajo do ta menaxhojë këtë makinë mbetet për tu parë në ditët në vazhdim

Tani motrat Kardashian po përpiqen për të hapur një linjë të remake-up.

KOMENTE