English

Miss Rugby 2012 konkuron për Miss Anglia (FOTO)

Mbretëresha e bukurisë që do të shkojë të konkurrojë në ring për boks.

Chelsie Griffin, 21 vjeç, u fut në kick-boks vitin e kaluar vetëm për të humbur peshë dhe për të rritur besimin në vete. Por ajo është tani një kandidate dhe do të konkurrojë në kampionatin botëror këtë gusht.

Para se ajo të hyjë në këtë rrjet, ajo do të marrë pjesë në finalen e Miss Anglisë pas fitores së titullit Miss RUGBY këtë vit.

Chelsie ka thënë se gjithçka e bën për të rritur besimin në vete që kick-boks i ka dhënë asaj. Ajo shprehet se dhe nëse nuk fiton kurorën Miss Anglia përsëri koha që ka kaluar ka qënë shumë e mirë dhe se ajo ka bërë shumë miq.

KOMENTE