English

Rio Ferdinand shijon diellin në Qipro por mendja është te skuadra e tij

Ndërkohë që shokët e tij u nisën për në Krakov, ku do të jenë pjesë e kampionatit Europian, ai është duke pushuar me familjen e tij në plazhet e Qipros.

Futbollisti Rio Ferdinand duhet të jetë i mërzitur pasi u la jashtë nga skuadra e tij e Manchester United, por përsëri ai është nën dashurinë e gruas së tij Rebecca dhe bijtë e tyre Lorenz dhe Tate, ku po shijojnë diellin e Paphos.

Megjithëse ai duket aktiv gjatë kohës në pishinë, mendja e tij është te skuadra dhe te fusha ku shokët e tij do të luajnë.

KOMENTE