English

Sam Faiers, autorja e librit më të shitur

Sam Faiers si gjithmonë e bukur dhe e freskët. Ajo ka mbërritur në Manchester për të marrë pjesë në festën Fake Bake në Selfridges, Manchester.

21 vjeçarja dhe ylli i programit TOWIE shkëlqente në një fustan të shndritshëm dhe këpucë të zeza.

Këtë radhë ai vra dy zogj, pasi përveçse e ftuar në festë ajo do të radhitjen në listën zyrtare të librave më të shitur ku ajo u paraqit me librin Living Life The Essex Way.

KOMENTE