English

Artan Hoxha tërhiqet nga gara për president. Bujar Nishani kandidati tjetër

Ndodhi ajo që nuk parashikohej, kur ndërkohë kandidati Artan Hoxha ishte pothuajse i shpallur president i Shqipërisë ai ka njoftuar për tërheqjen e tij, duke i hapur rrugë kandidatit tjetër nga maxhoranca Bujar Nishanit.

“Konfirmoj që kandidati i propozuar mbrëmë nga maxhoranca është tërhequr nga kandidimi por maxhoranca është e vend që ta bëjë vendin me president dhe kandiatura tjetër do të jetë Bujar Nishani, që është edhe një nga emrat e propozuar në tryezën e djeshme” theksoi Patozi

Por me kërkesë të Grupeve Parlamentare të Maxhorancës, Seanca Plenare për raundin e katërt për zgjedhjen e Presidentit të Republikës, do të zhvillohet në orën 17:00.

KOMENTE