English

Gjyshja 75 vjeçare më e susksesshme në Bodybuilding (VIDEO)

Femra më e vjetr në moshë për bodybuilder është 75 vjeç dhe është mjaft e suksesshme. Ajo ngrihet çdo ditë në 2e 30 të mëngjesit, për të bërë 16 km vrap dhe më pas për t'ju drejtuar palestrës.

Por 75-vjeçari Ernestine Shepherd insiston se "mosha është asgjë tjetër veçse një numër".

"Miss Ernie", siç ajo është e njohur në botën e Bodybuilding, filloi trajnimin në moshën 71 vjeç.

Ajo thotë se ishte thirrja e saj e vërtetë në jetë, megjithatë, është duke ndihmuar të tjerët që të ndjekin një mënyrë jetese më të shëndetshme.

BBC ka xhiruar atë në një klasë ushtrimesh në kishën e saj në qytetin amerikan të Baltimore, Maryland, për të gjetur se pse ajo filloi Bodybuilding dhe çfarë konkurrentët thonë kur e shohin se janë në garë kundër një gjysheje.
1105

KOMENTE