English

Justin Bieber. Prezanton këngën e tij Boyfriend (VIDEO)

Justin Bieber me këngën e tij të re "Boyfriend" ka bërë që çdo adoleshent në Britani të këndojë kudo këngën e tij.
Pas koncertit të tij në Londër, në mbrëmje ai ishte shfaqur me një xhaketë tigër, i cili ishte duke shkuar për të darkuar në restorant indian. Dhe tigri Bengal duke qënë kafsha kombëtare e Indisë, ishte dizenjuar në xhaketën e Bieber.
Sipas raporteve në Twittër para koncertit ai kishte mbetur 15 minuta në ashensor por më pas ai e kaloi atë duke dheënë një shfaqje mbresëlënëse.
1104

KOMENTE