English

SHBA. Sekretari amerikan i tregëtisë John Bryson, aksidentohet me makinë

Autoritetet amerikane po hetojnë goditjet e makinave ku ishte dhe Sekretari amerikan i Tregtisë John Bryson, i cili u gjet më vonë pa ndjenja në timon.

Kanë qenë tre goditje të shtunën pranë Los Angeles, California, pas së cilës Z. Bryson u trajtua si pa rrezik për jetën tha policia.

Ata thanë se nuk kishte asnjë tregues fillestar të alkoolit ose përdorimit të drogës dhe asnjë padi nuk është ngritur ende.

Z. Bryson, ish-kryetar Edison International, mori detyrën tetorin e kaluar.
Por burimet pranë sekretarit thonë se ishte gabimi i John, për aksidentet e shkaktuara.

Sherifi Mark Papa i tha radios lokale se autoritetet kuptuan se zoti Bryson duhej të kishte kaluar një problem mjekësor.

KOMENTE