English

Projektet më të mira amerikane të shtëpive për 2012 (FOTO)

Instituti Amerikan i Arkitektëve (AIA) ka dorëzuar për 2012 projekte të strehimit që përbëjnë majën e krijimtarisë.

Juria e njohur e projekteve në katër kategori - ka përzgjedhur projektet më të mira të shtëpive që mund të ndërtohen për të banuar si familje të mëdha dhe të vogla.

Dhjetë shtëpitë e përzgjedhura ishin: Nakahouse, shtëpi në Hollywood Hills, një shtëpi luksoze në Scottsdale, Arizona, Pierre, një shtëpi të çuditshme guri frymëzuar në ishujt San Juan në shtetin e Uashingtonit; Fshati Camelview , një kompleks futuristic condo në Scottsdale, Arizona; Hampden Lane House në Bethesda, Maryland; në Syracuse, New York: Kaliforni, në Fairfield, Connecticut ; në San Francisko dhe në Houston, Texas.

KOMENTE