Warning: file_get_contents(https://www.njoftime.net/service/xml-last-ads/): failed to open stream: Connection refused in /var/www/vhosts/lajme.gen.al/httpdocs/v2/site/controllers/genel.php on line 1153
Vende pune për mjekë. Lista nga Ministria e Shëndetsisë
English

Vende pune për mjekë. Lista nga Ministria e Shëndetsisë

Për të gjithë ata mjekë që duan të aplikojnë për punë Ministria e Shëndetsisë ka shpallur këto vende në spitalet e vendit


Spitali Peshkopi, (dy vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek anestezist-reanimator.
• 1 (një) mjek okulist

Shërbimi Spitalor Bulqizë, (tre vende vakante) si më poshtë:
• 1 (një) mjek okulist.
• 1 (një) mjek anestezist-reanimator.
• 1 (një) mjek obstetër-gjinekolog.

Drejtoria e Shëndetit Publik Devoll, (tre vende vakante) si më poshtë:
• 1 (një) mjek, në pozicionin e Drejtorit të Qendrës Shëndetësore Poliklinika Bilisht.
• 1(një) mjek, në pozicionin e Drejtorit të Qendrës Shëndetësore Proger.
• 1(një) mjek higjenist, pranë Drejtorisë së Shëndetit Publik Devoll.

Spitali Psikiatrik Vlorë, (dy vende vakante) si më poshtë:
• 2 (dy) mjekë psikiatër.

Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Fier (pesë vende vakante) si më poshtë:
• 1 (një) specialist, për mirëmbajtjen e sistemit (IT).
• 1(një) psikolog.
• 1(një) specialist, koordinator i cilësisë sigurisë dhe akreditimit.
• 1(një) mjek, pranë kabinetit të edukimit promocionit të shëndetit dhe kontrollit të sëmundjeve kronike.
• 1(një) mjek higjenist.


Spitali Fier (tre vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek toksikolog
• 1(një) mjek infeksionit
• 1(një) mjek kardiolog

Shërbimi Spitalor Librazhd, (katër vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek okulist
• 1(një) mjek dermatolog
• 1(një) mjek otorinolaringolog (ORL)
• 1(një) mjek ortoped

Spitali Gjirokastër, (gjashtë vende vakante) si më poshtë:
• 1 (një) mjek anestezist-reanimator
• 1(një) mjek ortoped
• 1(një) mjek endokrinolog
• 1(një) mjek kirurg
• 1(një) mjek pneumolog
• 1(një) mjek obstetër-gjinekolog

Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Gjirokastër, (një vend vakant) si me poshtë:
• 1(një) sociolog

Shërbimi Spitalor Gramsh, (një vend vakant) si më poshtë:
• 1(një) mjek anestezist-reanimator.

Spitali Korçë (tetë vende vakante) si më poshtë:
• 1 (një) mjek neuropsikiatër.
• 1(një) mjek anestezist-reanimator.
• 1(një) mjek urgjence
• 1(një) mjek anatomo-patolog
• 2(dy) mjek pediatër.
• 1(një) farmacist
• 1(një) fizioterapist

Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Kukës, ( një vend vakant) si më poshtë:
• 1(një) mjek bakteriolog

Shërbimi Spitalor Tepelenë (gjashtë vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek kardiolog.
• 1(një) mjek kirurg.
• 1(një) mjek anestezist-reanimator.
• 3(tre) mjek urgjence.

Shërbimi Spitalor Kavajë, (një vend vakant) si më poshtë:
• 1(një) mjek pneumoftiziatër

Shërbimi Spitalor Përmet, (dy vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek anestezist-reanimator
• 1(një) mjek patolog

Drejtoria e Shëndetit Publik Pukë, (tre vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek pranë komunës Luf, Qarret
• 1(një) mjek pranë komunës Gjegjan
• 1(një) mjek pranë Qendrës Shëndetësore Pukë

Shërbimi Spitalor Sarandë, (pesë vende vakante) si më poshtë:
• 1(një) mjek gastrohepatolog
• 1(një) mjek anestezist-reanimator
• 1(një) mjek anatomo-patolog
• 1(një) mjek kardiolog
• 1(një) mjek pediatër

KOMENTE