English

Aksident spektakolar (VIDEO)

Një shofer britanik ka thyer kurrizin e tij pas një aksideni spektakolar në orët e hapjes së garës Le Mans 24 orë.

Anthony Davidson i Toyota TS030 Hybrid ka thyer barrierën ndarëse gjatë garës.

Ekipi i tij zbuloi se 33-vjeçar është i martuar nga Brackley, të Northamptonshire, dhe gjendet në spital pasi shkatërroi dy rruaza të shtyllës kurrizore.
1120

KOMENTE