English

Justin Bieber kalon në tapetin e kuq me vëllain e tij 2 vjeç (FOTO)

Justin Bieber ka sjellë vëllain e tij dy-vjeç e gjysmë, Jaxon, për sonte Awards MuchMusic në Toronto dhe ka parakaluar me atë në krahë në qilimi e kuq.

Jaxon dukej i hutuar dhe rrinte duke mbështetur kokën te vëllai i tij.

Bieber dukej tepër i lumtur pasi mori tre trofe duke përfshirë videon të mirë të vitit Breakout, "Call Me Maybe".

Por dhe në anën tjetër e dashura e tij Selena Gomez ka dalë e vetme në tapetin e kuq pra ata nuk janë prezantuar së bashku.

KOMENTE