English

E mbyt të dashurën për vdekje dhe e hedh lakuriq në det

Modelja që dëshironte të arrinte majat, u vra brutalisht nga i dashuri i saj gjatë një pushimi në Gran Canaria, sepse ajo kishte qenë në kontakt me ish-partnerin e saj, tha policia dhe prokurorët.

Sarah Shields, 23 vjet, u rrah dhe u mbyt për vdekje nga Chris Chittock, 38, cili e hodhi më pas lakuriq në det.
Familja e saj e ngriti alarmin, pasi ajo nuk arriti të kthehej në shtëpi në Ipswich, Suffolk, pas pushimit dy-javor në ishullin spanjoll.
Chittock gjoja dërgonte tekste në emër të të dashurës së tij, familjes së saj nga celulari i saj duke pretenduar se ajo ishte kthyer në Britani pas pushimeve.
Por trupi i saj u hodh në plazhin Balito, një destinacion i popullarizuar turistik afër Puerto Riko në jug perëndim të Gran Canaria, duke shkaktuar një hetim për vrasje.
Chittock, të cilët jetonin me të dashurën e tij të re, u arrestua përsëri dhe u ekstradua në Spanjë.
Prokurorët spanjollë e burgosën për 20 vjet.
Prokuroria pretendon se Chittock ka sulmuar Mis Shields pasi zbuloi se ajo kishte qenë në kontakt me ish-të dashurin e saj në Facebook.
I pandehuri, një inxhinier në kompaninë e gazit Bok në Ipswich, kishte takuar të dashurën e tij në punë dhe ata kishin lëvizur së bashku vetëm katër muaj para se të shkonin me pushime.
Ajo kishte shkruar në Facebook:
"sa bukur ishte të shkoje me pushime herën e parë me të dashurin, para se ajo të ndahej.

KOMENTE