English

Kristen Stewart është gruaja më e paguar në Hollywood sipas Forbes

Dje, revista Forbes zbuloi se Kristen Stewart është aktorja femër më e paguar në botë. Ajo fitoi 34.5 million dollarë në vitin e fundit - që është rreth 733 herë më shumë se paga mesatare në Mbretërinë e Bashkuar.

Revista Forbes përpilon listën e saj vjetore në bazë të pagës, të fitimeve, përkrahjesh dhe punën e reklamave. Vetëm 22-vjeç, Kristen është aktorja më e re në listë e ndjekur nga Cameron Diaz 34.000.000$

Aktori më i paguar është Leonardo di Caprio, i cili fitoi 77million dollarë pothuajse dy herë më shumë se Kristen. Duket se gratë e Hollivudit ende kanë rrugë për të bërë para se të mund të fillojnë me të vërtetë të kthejnë nga një gotë shampanjë.

Lista e plotë si pas pagesës:

1. Kristen Stewart 34.500.000$

2. Cameron Diaz 34.000.000$

3. Sandra Bullock 25 million$

4. Angelina Jolie 20.000.000$

5. Charlize Theron 18.000.000$

6. Julia Roberts 16.000.000$

7. Sarah Jessica Parker, 15.000.000$

8. Meryl Streep, 12.000.000$

9. Kristen Wiig, 12.000.000$

10. Jennifer Aniston, 11.000.000$

KOMENTE