English

14 vjeçari letër nënës para se të vdiste. Mos qaj, unë jam duke vdekur

Fjalët e djalit të saj 14 vjeçar Wesley Walker, nga Longton, Stoke-on-Trent, shkruar në një detyrë të ngarkuar nga shkolla e mpinë komplet nënën e tij 42 vjeçare.

Ai ia dha në dorë nëns letrën që kishte shkruar dhe shkoi të flinte, dhe kur e ëma e lexoi vrapoi menjëherë në dhomën e tij për të parë nëse ai ishte duke bërë ndonjë marrëzi vetëvrasëse.

Por djali ishte duke fjetur për mrekulli. E vërteta e letrës ku ai i shprehte nënës së tij se e deshte shumë dhe askush nuk mund ta zëvendësonte atë si dhe falënderonte për jetën që i kishte dhënë, apo dhe momentet që kishin kaluar.
Gjithashtu ai i kërkonte që funerali të bëhej në një vend plot me ngjyra ashtu si personaliteti i tij.

Prindërit duan që shkolla të kërkojë falje për situatën e krijuar, por në fakt ishte një ushtrim në 'artin shprehës' dhe një mundësi për nxënësit për ti treguar nënave të tyre që ata i duan ato.

Zonja Walker, një asistente mësimor, shtoi: "Wesley është një djalë i gjallë dhe për këtë kjo më bëri të mendoj se nuk ishte diçka serioze dhe e gabuar".
Megjithatë shkolla do të rishikojë komunikimin me prindërit.

KOMENTE