English

Ascot Royal, dita e dytë (FOTO)

Ascot Royal ka kaluar dhe ditën e dytë. Veshje të ndryshme por dhe pjesëmarrje tepër e madhe.

Rregullat e vendosura këtë vit nuk janë vetëm për njerëzit e thjeshtë por dhe për yjet e ekranit si Katherine Jenkins, Amy Childs dhe Kimberly etj, të cilat u paraqitën me veshjet e tyre për shtojcat mbretërore.

Ndaj për të gjitha ato vajza përmes fotove ju ofrojmë dhe një sërë modelesh për veshjet tuaja.

KOMENTE